Во внешнем мире почти не осталось людей, которые ему верят. Все понимают, что он никакой не гигант, а просто урод-макроцефал" - Кох про Путіна

Всередині країни у Путіна вже немає ресурсів для підтримки того статус-кво, яке його влаштовує.

Альфред Кох. Фото:colonelcassad - LiveJournal

Президент РФ Володимир Путін досяг піку ескалації, на який він був готовий, а подальша "сублімація істерики може мати непередбачувані наслідки". Про це написав колишній віце-прем'єр-міністр РФ Альфред Кох в Facebook, інформують Патріоти України.

"Сейчас он, по версии Кирилла Рогова (российский политолог. – ред), в своей валдайской речи обозначил контуры того компромисса, который он предлагает: Вы соглашаетесь с тем, что Крым – российский, а я готов буду обсуждать сдачу Сирии и Донбасса. Но мне кажется, что момент для таких предложений им уже упущен. Он достиг того пика эскалации, на который был готов. Дальнейшая возгонка истерики чревата непредсказуемыми для него последствиями", - зазначив Кох.

За його словами, Путін втрачає контроль над ситуацією і в світі, і в своїй країні: "Во внешнем мире он превращается в воплощение "доктора Зло" и стремительно теряет респектабельность. Здесь уже почти не осталось людей, которые ему верят. Внутри страны у него уже нет ресурсов для поддержания устраивающего его статуc-кво.

Он теряет контроль над ситуацией и это его очень беспокоит. Он не готов нагнетать дальше. В таких условиях предлагать компромисс бессмысленно, поскольку нет стратегии "соглашайтесь, а не то я продолжу в том же духе".

Кох зазначив, що "вихід у світ" під час зустрічі "Нормандської четвірки" 19 жовтня в Берліні був "актом відчаю", який не спрацював. За його словами, "адресати стрибків і гримас Путіна, всупереч очікуванням, не злякалися". "Все прекрасно понимают, что он никакой не гигант, а просто урод-макроцефал", - додав Кох.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...