Водій не встиг зупинитися: У Харкові чоловік кинувся під трамвай (фото)

Невдалого самогубцю відправили в лікарню.

Трамвай піднімали краном для того, щоб дістати чоловіка. Фото: СоцмережіУ Харкові в понеділок, 4 червня, кинувся під трамвай молодий чоловік. Він отримав серйозні травми, але вижив. Про подію розповів на своїй сторінці в Facebook директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю міської ради Харкова Юрій Сидоренко, повідомляють Патріоти України.

«Недалеко від депо Новожаново під трамвай 3-го маршруту кинувся чоловік 36 років. Кинувся сам. Трамвай його переїхав - намагався водій пригальмувати, але занадто несподіваним був стрибок. Спочатку думали, що загинув. Але ні - живий. Коли краном підняли трамвай - виявилося, що дуже сильно пошкоджені ноги. Дуже сильно. Від самого чоловіка - сильний запах свіжого перегару», - написав він.

За словами Сидоренка, на місце пригоди приїжджала дружина потерпілого, яка розповіла, що у того «складні і тісні відносини з наркотиками». Невдалого самогубцю відправили в лікарню.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...