Водія дружини Джемілєва катували в управлінні ФСБ Росії, - правозахисник (відео)

Водія дружини лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва Ахтема Мустафаєва катували в управлінні ФСБ Росії в Бахчисараї.

28 червня в Бахчисараї російські силовики провели обшуки в будинку Ахтема Мустафаєва і затримали його, інформують Патріоти України.

Водія дружини лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва, катували в управлінні ФСБ Росії в Бахчисараї. Про це Крим.Реалії розповів координатор Кримської контактної групи з прав людини Абдурешит Джеппаров.

За його словами, у день проведення обшуку в будинку Мустафаєва 28 червня його самого там не було. Однак його знайшли, посадили в машину і натягнули мішок на голову. «У машині з мішком на голові його вивезли, як він потім зрозумів, у відділення ФСБ Росії в Бахчисараї. Далі з ним «працювали», але це ми так висловлюємося, насправді його били, катували, там відбувалися з ним страшні речі... Потім його вивезли до Сімферополя. Далі були погрози: ти у нас загубишся, з тобою щось станеться, із сім'єю, дітьми і т.д. Усе це йому довелося пережити», - розповів правозахисник.

Джеппаров також зазначив, що Мустафаєва відпустили без будь-якого статусу. «У нього немає статусу свідка, обвинувачуваного чи підозрюваного. Його просто відпустили, попереджуючи, що «ми з тобою ще часто бачитимемося», - зазначив правозахисник.

Джерело: Крим.Реалії
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...