Воїнство Христове, яке захищає Україну з небес: У Херсоні в каплиці на іконах зобразили загиблих бійців АТО (відео)

В унікальній каплиці кожен бажаючий може поставити свічку і помолитися за упокій загиблих воїнів.

У Херсоні волонтер Олег Баркаренко відкрив каплицю в хостелі для військовослужбовців АТО, їх сімей та внутрішніх переселенців. Святі в цій каплиці - жителі Херсонщини, які загинули в АТО. У приміщенні розмістилися портрети тільки 16 хлопців з майже 40 загиблих, але волонтер каже, що він буде продовжувати розвивати цю ініціативу, і з часом зафіксує кожного загиблого воїна.

- На стінах зображено військо Христове з особами всіх загиблих героїв з Херсона і області. Центральне місце в храмі відведено іконі Пресвятої Богородиці, - розповів в інтерв'ю Радіо Свобода Олег Баркаренко. У відкритій в суботу каплиці кожен бажаючий може поставити свічку і помолитися за упокій загиблих воїнів. Стіни розписав художник Євген Ситников, який відомий серією картин "Майдан" і "Революція Гідності". За словами Євгена, він сам захотів розписати стіни каплиці і підтримав проект херсонського волонтера.

Церковний Цинік

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...