Воїни АТО запустили флешмоб заради привернення уваги влади

Українські бійці АТО вимагають у Верховної ради розглянути законопроект, який стосується житлового питання військовослужбовців.

Флешмоб бійців АТО. Фото styler.rbc.ua

Бійці АТО запустили в мережі флешмоб, мета якого звернути увагу до законопроекту №4550. Якщо Верховна Рада затвердить житлову програму, учасники бойових дій отримають 50% підтримки на покупку або будівництво житла, а також пільговий іпотечний кредит на решту 50%. Про це повідомив військовий психолог Андрій Козінчук на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Законопроект №4550 - это шанс для миллионов людей, который затронула война, получить жилье. Это возможность ветерану, который лишился работоспособности, защищая Украину, обеспечить достойное положение своей семьи. Это возможность молодому парню, который решил построить карьеру военного, с уверенностью смотреть в будущее. Это возможность жителю востока и Крыма, который потерял все после российской вооруженной агрессии, начать жизнь на новом месте и чувствовать при этом поддержку", - написав він.

Голосування за законопроект відбудеться в четвер, 23 лютого. Учасників АТО закликають приєднається до флешмобу.

"Для того, чтобы привлечь внимание общества и народных депутатов, мы начинаем флешмоб в соцсетях #Підтримай4550. Если ты поддерживаешь наш призыв к Верховной Раде отбросить политические игры на один день и проголосовать за достойное будущее пострадавших от войны, выкладывай на своей странице свое фото с надписью #Підтримай4550 і этим текстом. Просим представителей ветеранского движения фотографироваться в форме", - додав Козинчук .

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...