Волкер пропонує Україні стратегічно невірну і дуже небезпечну річ, - український філософ

Україна повинна вибрати один з двох варіантів - або ми ведемо війну і обговорюємо війну в комплексі, або ми розриваємо ці питання окремо, як цього хоче Росія.
Курт Волкер. Фото: РБК.

До сих пір ми не вели прямих переговорів з агресором, якщо не враховувати переговорів, які ведуться через Медведчука, що літає в Москву і назад до Києва. Йдеться про те, що потрібно поміняти цей формат, але тоді перед нами стане дуже непроста проблема - ми будемо обговорювати окремо Крим, окремо ОРДЛО, окремо конфлікт в Азові. Саме цього і хоче Росія, щоб всі ці проблеми розглядалися окремо, а не в комплексі. Тому спецпредставник США Курт Волкер радить дуже небезпечну річ, пропонуючи поділ цих проблем і поділ їх розгляду. Таку думку в ефірі одного з телеканалів висловив український філософ Сергій Дацюк, передають Патріоти України.

Він зазначив, що Україна повинна вибрати один з двох варіантів - або ми ведемо війну і обговорюємо війну в комплексі, або ми розриваємо ці питання окремо, як цього хоче Росія. Говоримо тоді, що Крим відійшов, бо було голосування місцевого населення, конфлікт на сході України - це громадянська війна і тільки на Азові є деякі нюанси, які можна врегулювати.

Сергій Дацюк вважає, що нам потрібно донести до наших союзників або партнерів нашу стратегію, яка повинна складатися з систематичного комплексного розгляду питань війни. Наприклад, взяти майданчик того самого Нормандського формату, хоч він і не увінчався успіхом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: