Volkswagen представив свій перший безпілотний автомобіль Sedric (Self-Driving Car) (відео)

Sedric став першим безпілотним автомобілем, який розроблений концерном Volkswagen.

Прототип безпілотного автомобіля отримав назву Sedric (self-driving car)

Автоконцерн Volkswagen представив свій перший безпілотний автомобіль Sedric (Self-Driving Car) на автовиставці в Женеві.

Sedric став першим безпілотним автомобілем, який розроблений концерном. Машині присвоєно так званий п'ятий рівень автономності: це означає, що для керування їй не потрібна людина. Sedric може перевозити до чотирьох пасажирів.

Інших технічних характеристик головний виконавчий директор компанії Маттіас Мюллер не назвав.

За його словами, в найближчі роки Volkswagen інвестує "мільярди євро" в електромобілі і розробку моделей з автоматизованим керуванням, а також планує випустити більше 30 електромобілів до 2025 року.

Мюллер також зазначив, що Sedric - попередник цілого ряду безпілотних моделей, які розробляє концерн.


Відомо, що першим у розробці безпілотних автомобілів виступила компанія Google, яка представила прототип такого авто в 2015 році. Розробляють власні безпілотні автомобілі і такі провідні компанії, як Tesla, Toyota, Ford, Uber, Audi, Nissan та інші.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...