Володарка світового рекорду знову здивувала світ. Відео

Дівчина-змія станцювала під днищем автомобіля

Мешканка штату Нью-Йорк успішно проповзає під автомобілем, не випускаючи крихку ношу з рук, повідомляє Сегодня.ua, інформують Патріоти України.

Володарка світового рекорду за "найнижче" виконання танцю лімбо американка Шеміке Чарльз станцювала під днищем позашляховика, не випускаючи з рук підносів зі склянками води. Феноменально гнучка дівчина примудрилася не тільки залізти під машину, не лягаючи на підлогу, але і не пролити ні краплі.

На відео Чарльз тримає в руках таці зі склянками води, а потім присідає настільки низько, що виявляється під днищем великого позашляховика. Мешканка штату Нью-Йорк успішно проповзає під автомобілем, не випускаючи тендітну ношу з рук.


Чарльз є світовою чемпіонкою по лімбо - яке з'явилося в Тринідаді і Тобаго танцю, який полягає в проході людини під заздалегідь встановленою планкою. Чим нижче планка, під якою танцюристу вдасться пройти, не торкаючись руками і спиною землі, тим вище цінується його майстерність.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, — DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...