"Володимир, вирішуй. Умовляти не будемо. Вирішиш - все буде добре. Не вирішиш - будуть санкції", - Трамп Путіну у Гамбурзі

​Голова Білого дому кардинально змінив традиційний підхід в американо-російських переговорах, котрий склався протягом останніх 15-17 років

Трамп використовує бізнес-підхід, що відрізняється від підходу бюрократів, які лише удають, що вирішують проблеми. Так було за Обами, за якого уклали в загальній сумі десятки домовленостей з Кремлем як щодо Сирії, так і щодо України - за повної відсутності результатів. Так пише у своїй статті для Newsader Костянтин Боровий, зазначають Патріоти України.

"Нинішній голова Білого дому запропонував Путіну вирішити ці проблеми замість того, щоб вести про це переговори. Він прямо заявив: "Володимир, вирішуй. Умовляти не будемо. Вирішиш - все буде добре. Не вирішиш - будуть санкції". Хоча про це прямо не говорять, але американський президент залишив за собою можливість самостійних дій, зокрема силових. Про це свідчать останні рішення в обох гарячих точках. У Сирії - пряме знищення військ Асада. Щодо України - призначення нового спецпредставника Курта Волкера, якого вважають "яструбом" Маккейна, а також узгодження надання Києву летальної зброї".

Боровий пише, що щодо Донбасу можуть ухвалити силове вирішення.

"Воно полягатиме в тому, що українські війська зі схвалення США витіснять російсько-сепаратистські сили за межі українського кордону і звільнять Донбас від бандитів, а потім готуватимуться до відбиття російської відповіді і до того, щоб звільнити Крим".

Експерт додав, що Трамп відповідальний не тільки перед своїм електоратом, а й перед адміністрацією, а також військовослужбовцями, які розширюють присутність у конфліктних зонах за участю Москви.

"Це означає, що Трамп став заручником багатьох рішень, прийнятих раніше - починаючи від мобілізації армії США в Сирії, і закінчуючи узгодженням співпраці з Україною в сфері озброєнь. Я вже не кажу про військове співробітництво з країнами Європи, яке посилилося ще за часів Обами. Розуміє Путін, що Трамп готовий піти на такі кроки? Думаю, що так, проте дуже розраховує на те, що йому вдасться обдурити і провести вдалу пропагандистську кампанію, розраховану не тільки на росіян, а й на західну аудиторію. Саме тому Кремль покладає серйозні надії на те, що ми з вами вже кілька років називаємо гібридною війною. Чи ефективна вона? Все менше і менше. Згадаймо, що недавно "Гордон" опублікував матеріал, де з посиланням на американських чиновників йшлося про те, що стратеги США пропонують Україні обміняти визнання Криму на вихід Росії із Донбасу. Ясно, що реальне джерело цієї новини сидить у Кремлі. Це була остання відчайдушна спроба Москви переломити ситуацію перед зустріччю з Трампом".

"Зараз нам треба готуватися аналізувати, що саме робитиме путінська адміністрація, яка усвідомлює банкрутство своєї стратегії, у відповідь на жорсткі рішення Трампа. Тут нам доведеться використовувати не тільки політологічні, а й психолого-психіатричні методики".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...