Волонтери АТО розсмішили мережу своїм автомобілем, що імітує ОБСЄ (відео)

У мережі з'явилось відео-підтвердження існування автомобіля, який належить волонтерам та дуже нагадує групи ОБСЄ.

Автомобіль груп ОБСЄ. Фото:bug.org.ua

Загадковий автомобіль із маркуванням, схожим на ОБСЄ, знайшли в Запоріжжі. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Наліпки дійсно здалека чимось подібні до символіки ОБСЄ, однак зблизька зрозуміло, що до безпекової організації машина не має жодного стосунку. На волонтерське авто власники наклеїли жартівливе маркування: "Організація ядерних їжаків, що бухають вранці". Скорочення виходить не дуже цензурне, але саме воно і прикрашає кузов. Транспорт використовується для доставки в АТО запчастин, будматеріалів і продуктів харчування.

Наліпки волонтери зробили самі, бо не вдоволені висновками спостерігачів ОБСЄ. Жарти про "сліпих" наглядачів місії частково підтвердилися – машину, котра півтора року їздить передовими позиціями, європейські експерти помітили лише зараз. Волонтер Денис Буштєц іронізує біля маленького фургончика: "Оце, щоб ви розуміли, наш позашляховик, який схожий на машину ОБСЄ. Щоб ви розуміли, на броньований Land Cruiser". Так само волонтери сміються з реакції бойовиків: "Ми стріляємо по мирних жителях Донбасу. В сірій зоні".

Хлопці кажуть, що навмисно спровокували таку реакцію. "Мені цікаво, якщо у вас є камери, якщо ви нас помітили – чому ви не можете помітити, як по нас працюють танки? Навіщо ви тоді такі потрібні?", - дивується волонтер Валентин Бурий. Валентин і Денис за півтора року роздали свої наліпки бійцям майже всіх підрозділів, які стоять на лінії розмежування. Такі самі хочуть подарувати і спостерігачам ОБСЄ, але тільки після того, як проведуть їм екскурсію зоною АТО.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...