Вона закрила нас собою - як берегиня нашої Батьківщини: Рятуючи хлопця, жінка-воїн загинула на Донбасі

Героїня ніколи не жалілася. Не вагалася. Просто захищала нас. Вічна Слава і пам'ять!

Відома жінка-воїн Оксана Якубова написала у "Фейсбуці" пост про загиблу на Донбасі дівчину-військову. Цитую, не змінюючи:

"Летом как то я сказала что очень страшно что на фронт (подчеркиваю) на фронт идут девченки женщины. Не дай Бог мужики хоронить девченок. Вот начали хоронить. Кто то сидит дома пишет фигню на диванах умничает о правильных стратегиях на фронте под сериалы по телику. Кто то критикует снабжение ВСУ тушенки берцы и т.д.

А сегодня погибла женщина младший сержант. Которая служила и не жаловалась была на передке лечила спасала мальчиков. А мужики сидят дома. Некоторые сидят в армии точнее лежат по госпиталям по полгода со всеми страшными грыжами хандрозами гастритами.

А женщина погибла спасая жизнь мальчишки. И не надо придумывать убрать женщин с передовой (идеи были где то на верху) надо просто всем проснуться от привычки а опять новости Донбаса. Вспомнить что тут война и гибнут женщины настоящие без фото в инете просто те кто служил и спасал жизнь", - пише Якубова.

Від себе скажу: вічна пам'ять тобі, сестра, дякую тобі. І знаєте, брати, це такий ляпас для усіх чоловіків України, які базікають про доцільність блокади ОРДЛО, заходячи в магазини - аби пожерти, купують російські товари, ходять у "терпілах" "русского мира", жеруть російське лайно в усіх його проявах - від музики і фільмів - до російських чаїв, кави, засобів для миття посуду, - вона - ця Жінка - закрила нас собою. Не соромно? І як після цього?..

о.Лука Радванський.

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...