"Вона живе в українському місті Миколаєві, ходить по українській землі, їсть український хліб, але вважає, що України - немає!" - активістка (відео)

Мережа обурила нахабна поведінка жінки з Миколаєва.

Мешканка Миколаєва публічно образила Україну на одній з вулиць міста, повідомляють Патріоти України.

Зняте очевидцем відео викликало хвилю обурення в соціальних мережах. Віктор Кушнір поділився публікацією у спільноті порталу Патріоти України на Facebook.

У коментарі до відео сказано, що перед цим ця жінка збила ногами банку з грошима дівчини, яка грала на інструментах. На відео жінка стверджує, що Україна не має і питає: «Де ваша Україна?».

«Сепарша вищої категорії!» - охарактеризував її користувач, який розмістив відео.

«Ось розвелося мр * зи ватної», - написала одна з користувачок Facebook.

Також ми знайшли це ж відео на YouTube

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія PepsiCo, котра ганебно зберігає свій бізнес у Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...