"Вони відмовилися від усіх чеснот": Тверськой знайшов яскравий старовинний опис росіян

Вже у ХVI-му столітті зрозуміли деякі особливості "високодуховної" нації.

Пересічні росіяни не поважають ані себе, ані інших. Ілюстрація: ЖЖ.

Російський журналіст Олександр Тверськой яскраво описав жителів РФ. На своїй сторінці в Facebook він пригадав слова датського дипломата Якоба Ульфельд. У ХVI-му столітті він описав методи ведення переговорів, які характерні для росіян, передають Патріоти України.

"Як поводяться ці варвари, ти можеш зробити висновок навіть з того, що все, що б вони не говорили, вони вважають непорушним і твердим, більш того, вони при переговорах не дозволяють заперечувати і діють в своїх інтересах, розглядають тільки те, що пропонують самі; а якщо запропонують що-небудь, що їм не подобається, вони говорять, що це дурниця і не має ніякого відношення до справи. Крім того, вони хитрі й виверткі, уперті, свавільні, ворожі, недружелюбні, порочні, щоб не сказати безсоромні, схильні до всякої мерзоти. Вони вважають за краще використовувати насильство, а не розум. Повір мені, вони відмовилися від усіх чеснот", - процитував Ульфельда Тверськой. "Вгадайте, про які варварів мова. І змінилося щось в способі життя і думок за 500 років у цих варварів", - додав журналіст.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...