Ворог повідомив: ЗСУ захопили ключовий плацдарм у тилу горлівського угруповання окупантів

Після визволення двох сіл на Світлодарськ дузі підрозділи ЗСУ взяли під контроль ключовий плацдарм для звільнення Горлівки по дорозі, яка веде в тил підрозділів «ДНР» в самий центр міста.

Про це на сторінці в соцмережі повідомив колишній глава горлівських «гібридів» Ігор Безлер, зазначають Патріоти України.

Ворог зазначив, що поширювані пропагандистами повідомлення про «Гладосовский котел» для ЗСУ є фейк «ідіотів ДНР».

Безлер пише, що відомості Басуріна і місцевих ЗМІ про незначну важливість звільнених сіл для фронту не відповідають дійсності: ЗСУ взяли під контроль важливі висоти, які відкривають шлях до наступу на Горлівку.

Крім того, Безлер оцінив, що зайнятий силами АТО плацдарм після звільнення н.п. Доломитне дозволить зайти у тил російським окупантам ключовою дорогою, що веде у самий центр міста.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...