"Вова, прощай, Вова, прости": Порошенко готує Гройсману великодній подарунок, - журналіст

Зубко це буде чи хтось інший - трагізм ситуації, що склалася, в тому, що чесна людина в прем'єри зараз не піде.

П.Порошенко і В.Гройсман. Фото: Днепр Час.

На Великдень президент Петро Порошенко звільнить з посади прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Про це написав політичний експерт Станіслав Речинський на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

«На Великдень Петро Олексійович скине чергову сходинку, в надії врятувати свою ракету. Сходинка вже набралася негативу і можна від неї позбавлятися. Гройсман і призначався в якості одноразової губки, покликаної увібрати весь негатив і трохи розвантажити від нього Порошенка. Та й що йому втрачати, Гройсману? На ринку у Вінниці ненавиділи, тут ненавидять - звична доля. Політсили за ним немає, та й взагалі, будь-якої сили», - зазначив він.

За інформацією Речинського, прем'єром можуть призначити «такого ж беззубого» Геннадія Зубка.

«Фотогенічність. Щоб піпл пару місяців на щось сподівався. Але настільки ж марного і безглуздого без власної політичної сили і будь-якої команди. Тупо - разводняк. Як і анонсовані пухлощоким Ситником якісь розслідування щодо Гонтаревої. Такої ж відпавшої сходинки Порошенка. Можна подумати, що рішення про рефінансування вона приймала самостійно. І крала виключно собі в кишеню», - зазначив експерт.

Речинський пише, що трагізм ситуації, що склалася, в тому, що чесна людина в прем'єри зараз не піде.

«Піде або відданий раб Петра Олексійовича. Або відвертий шахрай. Ніби Ляшко. Але навіть і він не піде, розуміючи, що це в нинішній ситуації - кінець політичної кар'єри. Або піде той, хто спочатку має намір Петра Олексійовича переграти, а потім і поховати. І буде мати якийсь козир у вигляді карт-бланшу від Заходу. Загалом, майбутній прем'єр буде або черговим «фунтом» Порошенка або його могильником», - резюмував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...