"Вова Зеленський дуже образився на мене", - Ляшко похвалився, як "дістав" керівника "Кварталу-95"

Голова Радикальної партії прокоментував останній виступ гумористичної студії, присвячений самому Ляшку.

Олег Ляшко. Фото:www.business.ua

"Вова Зеленський дуже образився на мене, що я його назвав дегенератом без роду-племені після того, як він у Юрмалі на втіху глядачеві обізвав Україну порноактрисою, яка готова дати любому і в будь-яких кількостях. Вова так образився на мене, що навіть пригрозив мені карами від своєї мами-єврейки." Про це написав у своєму Facebook голова Радикальної партії, нардеп Олег Ляшко, коментуючи останній номер "Кварталу-95", зазначають Патріоти України.

"А моя Мама - українка! Її, 19-літню з новонародженим сином, кинув мій батько. Тому я виховувався у дитячому будинку і школах-інтернатах. Із своєю Мамою я спілкувався рідко, в основному на канікулах. Але люблю її і ні в чому не виню.

У мене теж життя було і є не мед, і різні влади мені завжди не подобалися, але в мене ніколи - ніколи, за жодних обставин! - язик би не повернувся обізвати свою рідну Україну порноактрисою. І я дякую моїй Мамі-українці, що навчила мене любити мою Батьківщину.

Шкода, що Вовина мама не пояснила в дитинстві своєму дорогому синочку різниці між повіями і Україною. Хоча, думаю, якби вона справді була єврейкою, Вова не виріс би таким дегенератом" - написав Ляшко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...