Вовки взяли в облогу ціле село на Житомирщині (відео)

Хижаки вбивають свійських тварин, розірвали навпіл собаку. Люди бояться виходити на вулицю.

У селі Обиходи, що на Житомирщині, живуть понад 200 людей. Уже кілька місяців усі вони зі страхом виходять на вулицю, бо населений пункт окупували вовки, - йдеться в сюжеті 24 каналу, передають Патріоти України.

Упродовж кількох місяців вовки передушили майже всю птицю селян, вбили з десяток свійських тварин, нападали на собак. Сторожового Бурана хижаки витягли з буди та розірвали навпіл.

Мисливці розповідають, що за останні декілька років популяція вовків на Житомирщині значно збільшилась – хижаки з'явились там, де до цього ніколи не жили – на Півдні області. Втім вполювати їх дуже складно. "Вполювати, скажімо, пересічному, простому мисливцю його, зазвичай, не вдається. Це потрібно такі мисливці, які добре знають його повадки, де він може зупинитися на днювання", – пояснив завідувач сектору мисливського господарства Роман Логвінчук.

Найнебезпечніші, кажуть науковці, так звані собаки-вовки, які з'явилися в результаті схрещення собаки та вовка. Ці тварини розумні та сильні, і абсолютно не бояться людей. "Покручі собаки і вовка. Морфологічно чим вони відрізняються? У собаки-вовка така ж сама міцна щелепа, такі ж гострі зуби і так далі. Але собака-вовк поводиться, як собака, тобто має всі задатки собаки, тому не боїться людей", – розповів професор-біолог Анатолій Гузій.

Наразі селяни на ніч заводять худобу та собак у власні будинки. Оскільки з хижаками впоратися самотужки не вийшло, нарешті вирішили звернутися до правоохоронців та районної ради.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сухопутні війська ЗСУ під Авдіївкою атакували групу спецпризначенців РФ разом із снайпером (відео)

субота, 20 квітень 2024, 18:53

Сили оборони України атакували дроном групу російських спецпризначенців у районі села Бердичі Донецької області. Відповідне відео 20 квітня опублікували в Telegram Сухопутних військ ЗСУ, передають Патріоти України. Зазначають, що українські військові п...

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...