Вперше в історії: Хорвати на Полтавщині розпочали буріння газових свердловин

Іноземний підрядник буде використовувати сучасні бурові практики та обладнання.

Хорватська Crosco почала буріння свердловин в Полтавській області для Укргазвидобування. Фото: EPA/UPG

Хорватська компанія Crosco Integrated Drilling & Well Services приступила до буріння трьох нових свердловин на родовищах у Полтавській області, повідомляють Патріоти України.

Замовником робіт виступила найбільша газовидобувна компанія в Україні - державна Укргазвидобування. Про це йдеться в повідомленні прес-служби української держкомпанії. "Це перший в історії компанії проект, який реалізує іноземний підрядник із застосуванням сучасного бурового обладнання і міжнародних бурових практик", – зазначають в Укргазвидобуванні.

На сьогодні Crosco вже закінчила буріння 2 свердловин на Яблунівському газоконденсатному родовищі і почала буріння 2 нових на цьому ж родовищі. Також Crosco почала буріння ще однієї свердловини на Ланнівському родовищі. В цілому Crosco повинна пробурити 12 свердловин. Загальна вартість робіт складе € 47 млн.

Компанія Crosco працює з 1952 року, представлена в 34 країнах. Компанія має 11 бурових установок, 17-ма установок капітального ремонту свердловин та іншої техніки. Crosco також належить на 100% угорська компанія Rotary Drilling, буровий флот якої нараховує 5 бурових установок.

Укргазвидобування - найбільший добувач газу в Україні, весь видобутий газ продає Нафтогазу для потреб населення. Державі належить 100% акцій Укргазвидобування через Нафтогаз України.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...