«Шоколадний барон» Баррі Каллебаут запевняє, що для створення новинки використовувалися рубінові какао-боби, що вивчалися фахівцями кілька років, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Саме вони надають шоколаду «ягідний смак і соковитість». При цьому самі ягоди, за словами творців, в шоколад не додавалися, а його аромат і колір повністю натуральні.
Новий шоколад, який отримав назву Ruby через характерний червоний відтінок, може стати першим, який з'явився після створеного в 1930-х роках білого шоколаду, пише The Independent.
Кондитери кажуть, що новий шоколад являє собою «абсолютно новий досвід смаку, не гіркий, що не молочний і не солодкий».
«Рубіновий шоколад ... освіжає і має легку кремову текстуру. На смак він такий легкий і фруктовий, що ви навіть не розумієте, що їсте шоколад », - заявив експерт з шоколаду Ангус Кеннеді.
Православне свято 19 грудня за новим календарем (1 січня за старим) - день пам'яті преподобного Іллі Муромця, Києво-Печерського, богатиря часів Київської Русі, який прийняв чернечий постриг та закарбований у народній пам'яті ще в билинах часів Русі та ...
"Путін вчергове наговорив багато про те, як сиплеться фронт і як російські війська захоплюють все, що можна. Схоже, Путін, не чекав, що в україно-американських переговорах буде прогрес. Тепер його поведінку можна трактувати перш за все, як бажання зіст...