«Шоколадний барон» Баррі Каллебаут запевняє, що для створення новинки використовувалися рубінові какао-боби, що вивчалися фахівцями кілька років, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Саме вони надають шоколаду «ягідний смак і соковитість». При цьому самі ягоди, за словами творців, в шоколад не додавалися, а його аромат і колір повністю натуральні.
Новий шоколад, який отримав назву Ruby через характерний червоний відтінок, може стати першим, який з'явився після створеного в 1930-х роках білого шоколаду, пише The Independent.
Кондитери кажуть, що новий шоколад являє собою «абсолютно новий досвід смаку, не гіркий, що не молочний і не солодкий».
«Рубіновий шоколад ... освіжає і має легку кремову текстуру. На смак він такий легкий і фруктовий, що ви навіть не розумієте, що їсте шоколад », - заявив експерт з шоколаду Ангус Кеннеді.
"Неочікувано - Зеленський заявив про готовність провести в Україні президентські вибори під час війни. На цьому наполягає президент США Трамп, який від зустрічі в Анкориджі повторює всі вимоги Путіна до України. Та чим стануть для українців ці президен...
Бен приїхав до Курська до своєї дружини-росіянки в пошуках "консервативних цінностей", але російські реалії його розчарували, оскільки він виявив, що в РФ багато розлучень, високі ціни, расизм і постійні допити. Суворі реалії життя іноземця за диктатур...