«Шоколадний барон» Баррі Каллебаут запевняє, що для створення новинки використовувалися рубінові какао-боби, що вивчалися фахівцями кілька років, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Саме вони надають шоколаду «ягідний смак і соковитість». При цьому самі ягоди, за словами творців, в шоколад не додавалися, а його аромат і колір повністю натуральні.
Новий шоколад, який отримав назву Ruby через характерний червоний відтінок, може стати першим, який з'явився після створеного в 1930-х роках білого шоколаду, пише The Independent.
Кондитери кажуть, що новий шоколад являє собою «абсолютно новий досвід смаку, не гіркий, що не молочний і не солодкий».
«Рубіновий шоколад ... освіжає і має легку кремову текстуру. На смак він такий легкий і фруктовий, що ви навіть не розумієте, що їсте шоколад », - заявив експерт з шоколаду Ангус Кеннеді.
Ситуація на полі бою складається не на користь України, російські війська просуваються на кількох фронтах, і це дає російському диктатору Володимиру Путіну підстави займати непохитну позицію на переговорах і відмовлятися від будь-яких поступок за мирни...
Українські військові показали кадри підриву дамби у Привіллі на Донеччині. Здійснили його, щоб зупинити просування російських окупантів. Про це повідомила 30 окрема механізована бригада та військово-аналітичний проєкт DeepState, передають Патріоти Укра...