Вперше за 80 років швейцарці створили шоколад нового кольору (фото)

​Швейцарські кондитери заявили, що створили четвертий вид шоколаду, поряд з чорним, білим і молочним, і назвали його рубіновим.

«Шоколадний барон» Баррі Каллебаут запевняє, що для створення новинки використовувалися рубінові какао-боби, що вивчалися фахівцями кілька років, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Саме вони надають шоколаду «ягідний смак і соковитість». При цьому самі ягоди, за словами творців, в шоколад не додавалися, а його аромат і колір повністю натуральні.

Новий шоколад, який отримав назву Ruby через характерний червоний відтінок, може стати першим, який з'явився після створеного в 1930-х роках білого шоколаду, пише The Independent.Кондитери кажуть, що новий шоколад являє собою «абсолютно новий досвід смаку, не гіркий, що не молочний і не солодкий».

«Рубіновий шоколад ... освіжає і має легку кремову текстуру. На смак він такий легкий і фруктовий, що ви навіть не розумієте, що їсте шоколад », - заявив експерт з шоколаду Ангус Кеннеді.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Українські заробітчани у Фінляндії - найчисельніші

субота, 14 грудень 2019, 23:29

За останні два роки українці обійшли естонців за кількістю трудових мігрантів у Фінляндії. У 2018 році понад 1800 українців приїхали на роботу до Фінляндії. Водночас естонців приїхало близько 1200 людей. Крім працівників, про яких знає Імміграційна слу...

Свято наближається: В окупованому Донецьку жаліються на високі ціни у місцевих ресторанах

субота, 14 грудень 2019, 23:15

Донеччанин журиться, що «хтось в Республіці виживає, а хтось дуже непогано веселиться і розважається на вкрадені батьками гроші». Так, один з користувачів пише: «У меня вопрос, рестораны: ПушкинЪ, Claude Monet, Barberry для кого работают, и кто там мож...