«Шоколадний барон» Баррі Каллебаут запевняє, що для створення новинки використовувалися рубінові какао-боби, що вивчалися фахівцями кілька років, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Саме вони надають шоколаду «ягідний смак і соковитість». При цьому самі ягоди, за словами творців, в шоколад не додавалися, а його аромат і колір повністю натуральні.
Новий шоколад, який отримав назву Ruby через характерний червоний відтінок, може стати першим, який з'явився після створеного в 1930-х роках білого шоколаду, пише The Independent.
Кондитери кажуть, що новий шоколад являє собою «абсолютно новий досвід смаку, не гіркий, що не молочний і не солодкий».
«Рубіновий шоколад ... освіжає і має легку кремову текстуру. На смак він такий легкий і фруктовий, що ви навіть не розумієте, що їсте шоколад », - заявив експерт з шоколаду Ангус Кеннеді.
Міністерство юстиції США опинилося в центрі скандалу після того, як у публічних документах із помилуваннями президента Дональда Трампа виявили майже ідентичні підписи. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Трамп раніше жорстко...
"Тиск на антикорупційні відомства і громадянське суспільство може сповільнити процес вступу України до Європейського Союзу, якщо не буде вжито рішучих заходів," — Марта Кос, європейський комісар із питань розширення й сусідства. Проблема в тому, що ті ...