"Вполне вероятно вступление Украины в НАТО до 2020 года", - політолог

Все залежить від самої України, і темпами, якими Україна рухається на шляху до ЄС, потрібно йти і далі, і інтегруватися в потужні міжнародні організації, щоб захистити свої інтереси в світі жорсткої конкуренції, наголосив Павло Нусс.

Ілюстрація:https://112.ua/

Вступ до НАТО і повноправне членство в ЄС - цілком досяжні для України цілі. Про це написав у своєму Fаcebook політолог Павло Нусс, передають Патріоти України.

"Я оптимистично расцениваю возможности модернизации нашей страны, и рассматриваю вариант вступления Украины в НАТО, вполне вероятно до 2020 (вероятно) года. Более того. Украина должна стать полноправным, а не ассоциированным членом Европейского Союза, и сегодня нет причин считать, что это непостижимая для нас цель.

Все зависит от самой Украины, и темпами, которыми Украина движется на пути в ЕС, нужно идти и дальше, и интегрироваться в мощные международные организации, чтобы защитить свои интересы в мире жесткой конкуренции

Эти цель преследует и Президент Петро Порошенко. Нужно отметить, что у него очень не плохо получается идти к этим целям.

Мы прекрасно понимаем, что если бы не антинатовская и пророссийская политика Юлии Тимошенко, Украина еще в далеком 2008 году смогла бы подписать ПДЧ, а уже сегодня шанс на полноправное вступление в североатлантический Альянс у нас был бы более чем реалистичен.

Справедливости ради стоит отметить, что еще в 2006-2008 действующий Порошенко уже сделал многое для сближения Украины с НАТО, использовав для этого свои влиятельные контакты в ЕС и США" - підсумував Нусс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як радянська влада влаштувала першотравневий мітинг, приховуючи катастрофу на ЧАЕС: Шокуючі подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 17:00

Офіційна інформація про те, що на ЧАЕС сталася аварія з’явилася лише ввечері 28 квітня та обмежилась 15-секундним повідомленням, в якому йшлося про пошкодження атомного реактора та про те, що вживаються всі необхідні заходи. Попередження про небезпеку ...

Зараз окупанти дуже активно атакують нашу будівельну техніку - військовий експерт

неділя, 28 квітень 2024, 16:41

Військовий експерт у галузі зв’язку, РЕР та РЕБ Сергій Бескрестнов із позивним Флеш в інтерв'ю Radio NV розповів, що окупанти зараз атакують українську будівельну техніку, передають Патріоти України. «Зараз рашисти дуже активно атакують нашу будівельну...