Вражає: Як охороняють главу найзакритішої країни світу Кім Чен Ина (відео)

Охоронцям довелося спочатку йти біля броньованого автомобіля диктатора, а потім і бігти, щоби не відстати.

Броньований автомобіль Кім Чен Ина. Фото: Рinterest

На переговорах лідерів Північної та Південної Корей тележурналісти зафіксували незвичайний спосіб охорони керівника КНДР Кім Чен Ина, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

На YouTube-ролику можна побачити, як броньований Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard супроводжують 12 охоронців у чорних костюмах.

Впродовж усього маршруту, яким проїхав північнокорейський "броньовик", охоронцям довелося спочатку йти, а потім і бігти, щоби не відстати.

Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard вартістю від $1,6 млн. здатний витримати чергу пострілів зі штурмової гвинтівки. Лімузин може протистояти вибуху потужністю 15 кг у тротиловому еквіваленті.

При виготовленні броньованого лімузину застосовуються високоміцна сталь і арамід. Скло цього автомобіля зроблене з полікарбонату.

Машиною Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard користується також президент РФ Володимир Путін, а президент США Дональд Трамп – спецверсією Cadillac під назвою "Звір-2".


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Панство, нічого не муляє?": Військовий різко висловився про чоловіка у футболці з написом "ухилянт" (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:44

Журналіст, блогер та військовослужбовець ЗСУ Віктор Трегубов різко висловився про чоловіка у футболці з написом “ухилянт”. Відповідний допис він опублікував на своїй сторінці у Facebook, доповнивши його світлиною, передають Патріоти України. “Панство, ...

Речник Повітряних сил ЗСУ Євлаш розповів про особливості останніх ворожих дій у небі над Україною

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:55

Ілля Євлаш, речник Повітряних сил ЗСУ, зазначив, що останніми днями фіксується відсутність "шахедів" у повітряному просторі України, однак ворог робить більший акцент на балістичне озброєння та на керовані авіаційні ракети типу Х-59, передають Патріоти...