Вражаюче знищення: Су-25 ВПС України наносить авіаудари по навчальних цілях (відео)

Видовище дійсно прекрасне. Але чому по навчальних цілях, а не по терористах на Донбасі нарешті!?..

У мережі з'явилося відео, на якому зафіксовані авіаудари літака Су-25 Збройних сил України по навчальних цілях. Судячи з усього, відео знято камерами спостереження, встановленими на одномісний броньований дозвуковий штурмовик Су-25, який і запускав ракети Х-25МЛ.

Х-25МЛ - авіаційна ракета класу "повітря-поверхня" малого радіусу дії. За її допомогою знищують бронетехніку, радіолокаційні станції, надводні кораблі та інші цілі.

Су-25 призначений для надання авіаційної підтримки у зоні бойових дій вдень та вночі за умов візуальної видимості цілі, а також знищення об'єктів із заданими координатами у випадку льотної погоди. Об'єктом ураження можуть бути наземні та надводні цілі, а також повітряні маловисотні, повільні цілі (гелікоптери й транспортні літаки).

В мене виникає єдине питання, де, трясця, були ці штурмовики, коли наші хлопці гинули на Світлодарській дузі? Чому Україна має хоронити своїх синів? Багато бачу коментів на кшталт - "Українців загинуло шестеро а сепарів двадцять", може я тут один такий дурень, але як взагалі можна порівняти смерть Українця з утилізаціею лугандонської біомаси? Як? Так може ще й моральні збитки їм заплатим та вибачимся? А що?


Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...