"Все йде за одним і тим же сценарієм": Тимчук пояснив, чому Путін створює фейки про "українських диверсантів у Криму

Зрежисовані затримання "українських шпигунів" на анексованому півострові проходять час від часу для того, щоб показати - Україна нібито веде проти Росії серйозну диверсійну діяльність.

ФСБ не змінює свої сценарії щодо затримання "українських диверсантів". Ілюстрація:Zik

Російська Федерація створює фейки про затримання українських "диверсантів" у Криму для того, щоб дискредитувати Україну в очах міжнародної спільноти. Про це у своїй колонці на Апострофі пише координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

За його словами, такі затримання проходять час від часу для того, щоб показати - Україна нібито веде проти Росії серйозну диверсійну діяльність, з моментами на проведення терактів.

"Згадайте, скільки істерики було, коли в Криму затримували (нібито українських диверсантів, - ред.), потім спливало, що це було абсолютно постановочне затримання, постановочні кадри. Тобто, все йде за одним і тим же сценарієм", - зазначив Тимчук .

Разом з тим, він уточнив, що фсб-шникам, які планують ці операції, не вистачає креативу. Всі затримання проходять за однаковими сценаріями.

"Чи направлено це проти безпосередньо України? Я не думаю. Основним споживачем подібної інформації повинно бути міжнародне співтовариство, яке має бачити, що Україна будь-якими способами веде боротьбу проти російського народу і російської влади. Україні тут показувати нема чого, ми не цільова аудиторія для подібних операцій", - вважає експерт.

Тимчук додав, що також ця інформація впливає на російське суспільство.

"І не виключено, що чим ближче до виборів президента РФ (навесні 2018 року, - ред.), тим ці випадки будуть частіше повторюватися. Адже зовнішня загроза буде консолідувати громадянське суспільство, в даному випадку, російське. І зрозуміло, що тут є політичні цілі", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...