Все може закінчитися імпічментом, якщо виявиться, що Трамп наказав призупинити розслідування про зв'язки свого екс-радника з росіянами - Березовець

Політолог наголосив, що скандали в Білому домі не йдуть на руку демократії, оскільки відволікають американську адміністрацію "від справ насущних".

Дональд Трамп і Майкл Флінн. Ілюсттрація:https://lb.ua/

Ризик імпічменту президента США Дональда Трампа постійно збільшується. Таку думку висловив політолог Тарас Березовець в Facebook, інформують Патріоти України.

"У США потихеньку починає розгортатися другий акт драми, розпочатої в кінці 2016 року. Історія з колишнім радником президента з нацбезпеки Майклом Флінном, що встановив антирекорд перебування на посаді, продовжує розвиватися. Причому досить стрімко. Уже зараз пошук в Google по словосполученню impeachment Trump видає майже 15 млн сторінок", - розповів він.

На думку політолога, найбільшу небезпеку для президента зараз представляють свідчення колишнього директора ФБР Джеймса Комі, який був одним з небагатьох чиновників, які залишилися на своєму посту після відходу президента Барака Обами.

"Якщо підтвердиться інформація, що Трамп давав Комі вказівку пригальмувати розслідування про зв'язки Флінна з росіянами, все може закінчитися імпічментом. І ось тепер на тлі відходу частини республіканців від президента США все частіше можна почути голоси, що наступним президентом стане віце-президент Майк Пенс. Так це чи Трампу все ж вдасться встояти, але саме такий сценарій передбачали наші інсайдери у Вашингтоні ще в січні цього року", - розповів Березовець.

При цьому він зазначив, що скандали в Білому домі не йдуть на руку демократії, оскільки відволікають американську адміністрацію "від справ насущних".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Справжня будівля з роману Булгакова: Як виглядає палац арештованого путінського топ-чиновника (відео)

середа, 24 квітень 2024, 19:29

Заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, якого заарештували за підозрою у хабарництві, має елітну нерухомість у Москві. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України. Іванов, ймовірно, жив у особняку в Чистому провулку у...

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...