Все погано: Лугандонська банда "Привид" оточена підрозділами РФ - Машовець

Бригаду терористів мають намір розформувати.

Очільника "Привида" Мозгового прибрали, а тепер розформовують вже всю бригаду. Ілюстрація:uainfo.org

Бойовики Горлівки заблоковані підрозділами РФ, а бригаду "Привид" розформовують. Про це в Facebook пише експерт групи "Інформаційний спротив" Костянтин Машовець, повідомляють Патріоти України.

"По нашим данным (группа ИС), печально известное формирование «Призрак» скорее всего будет расформировано. Что характерно, в районе Алчевск - Перевальск «как раз вовремя» народная лугандийская милиция... устроила БТУ.

В Горловке так же происходят весьма интересные события, по периметру города (со стороны ДНР) подтянулись подразделения «1-го АК» батальонного размера (причем с бронетехникой) и расположились (пока скрытно) у всех входах и выходах из города...

Местные жители отмечают нехарактерные для тамошних уроженцев говорок и повадки боевиков, прячущихся по кустам и балкам на выездах из Горловки.

В передовых подразделениях боевиков, которые от «широты душевной» периодически лупят по Пескам, Опытному и Авдеевке

ходят упорные слухи... о скором «укропском наступлении» и смене «верховного» командования... отмечались даже в период Новогодних праздников ряд столкновений между боевиками на почве различий в понимания современного политического момента в републике... Иногда с применением тяжелых бытовых предметов и огнестрельного оружия.."- пише він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щоб виправдати вбивства українських дітей у Маріуполі, на російському ТБ видали нову нісенітницю, - Казанський

понеділок, 29 квітень 2024, 23:10

"На російському ТБ видали нову нісенітницю про 10-річних дітей, які ходили окупованим Маріуполем і вбивали ножами російських військових, встромляючи ножі "рівно в печінку під бронежилети", - пише український журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм...

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...