Все, що треба знати про дружбу України з Європою: Як представник ОБСЄ переймається "стражданнями бідних бойовиків" - новина з Донбасу (фото)

Кожен, хто жаліє чи підтримує нашого ворога - теж є нашим ворогом.

От прочитав допис Семена Семенченка та дивуюся - у наших хлопців що, мотузок не вистачає, що цих "представників ОБСЄ" за такі слова одразу не повісили там? Трохи хочу нагадати: у Європі бажають бачити та тепло зустрічають частіше за інших - Новинського та Савченко. А ще згадайте, як переймався за "бідних сепаратистів" Червоний Хрест, який погасив борги окупантів Донбасу за водопостачання. Мені здається, настав той час, коли треба просто підірвати самим і водопровід, і вишки з постачання електрики. Ото нехай там "попляшуть". Та перекрити кордон - взагалі. Хай до Росії і їдуть за пенсіями та "допомогами".

А щодо ОБСЄ, то кожен, хто жаліє чи підтримує нашого ворога - теж є нашим ворогом. І цей "представник" - не виключення.

Цитую допис Семенченка: "А до нас приїхали заморські гості. Шановний пан з ОБСЄ повідомив нам що "військові з того боку" "теж страждають". Хлопці запропонували пану прояснити питання що роблять "військові з тієї сторони" в Україні? Пан з ОБСЄ відповів, що "не хоче загострювати це питання". Коли йому запропонували сприяти звільненню наших полонених, пан з ОБСЄ сказав що він не контролер, а спостерігач. З тим і розійшлися.

На початку 20 го століття сліпа віра в "закордоння що нам допоможе" нічим не допомогла УНР в її короткій історії.

Будемо повторювати помилки наших предків?

Коли Україна за право життя

З катами боролась, жила і вмирала,

І ждала, хотіла лише співчуття,

Європа мовчала.

О. Олесь (22. 08. 1931)", - пише Семенченко.

о.Лука Радванський.

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...