"Все возможно": Трам зробив несподівану заяву про стосунки з Путіним

Президент США надіється, що йому вдасться встановити хороші відносини з президентом РФ.

Д.Трамп та І.Путін. Фото: Главред

Президент США Дональд Трамп упевнений, що може встановити хороші відносини з президентом РФ Володимиром Путіним, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Про це він заявив під час спільної прес-конференції з лідерами балтійських країн - Литви, Латвії та Естонії.

Трамп звернув увагу присутніх на той факт, що в зв'язку зі скандалом навколо отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Великобританії США видворили 60 російських дипломатів, в той час як Франція і Німеччина - всього лише по чотири.

"Ніхто не був суворіший по відношенню до Росії, і з урахуванням сказаного, я думаю, що я можу мати дуже добрі стосунки з президентом Путіним. Я думаю, що це можливо. Це реальна можливість, що я можу мати хороші відносини, і пам'ятайте, що досягти взаєморозуміння з Росією - це добра справа, досягти взаєморозуміння з Китаєм - це добра справа, досягти взаєморозуміння з іншими країнами, включаючи ваші три країни - це добра справа, а не погана", - сказав він.

При цьому, Трамп не виключає і того факту, що хороших відносин з Росією встановити все-таки не вдасться.

"Я вважаю, що я можу мати дуже хороші відносини з Росією і з президентом Путіним, і якщо я б домігся цього, це було б чудово. І існує також величезна ймовірність, що цього не станеться", - зазначив Трамп.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...