Все залито кров'ю: Оприлюднено моторошні фото з місця вбивства сина екс-нардепа Ржавського (фото)

Бізнесмена 40-річного Дмитра Ржавського, сина екс-нардепа, знайшли мертвим на підлозі власного виробничого складу. У нього були перерізані вени та горло.

Знімки були оприлюднені під час прес-конференції у Києві, повідомляють Патріоти України.

Як розповів Ржавський-старший, у невеликому виробничому приміщенні, яке належало його синові, все було залите кров'ю. А у Дмитра були глибокі порізи на шиї та руках, з них кров била фонтаном.

"Його вбивство було схоже на дуже жорстоку страту. Приміщення розміром десь 6 на 8 м все було залите кров'ю в різних місцях. Відро, яке стояло поруч, теж наполовину було заповнене кров'ю ", - каже Ржавський.

За словами колишнього парламентаря, він знав, що синові надходять погрози вбивства – вони надходили під час особистих зустрічей з людиною, яку родина Ржавського підозрює у скоєнні злочину. Однак, ці погрози не сприймалися серйозно, бо між Дмитром та погрожувальником не було протиріч, які можна було б вважати суттєвими.

"Це так само, як наступивши комусь на ногу в транспорті, ви не очікуєте, що ця людина вас вб'є. Ситуація була приблизно така. Ми знаємо, хто погрожував, але не знаємо причини, чому так сталося. Син виконував ремонтні роботи і нестиковка становила 32 тис. грн. Він вважав, що виконав робіт на 560 тис. грн, а вони – що на 528 тисяч. Це не та сума, через що виникають "бізнес-розбірки". Але погрози надходили", - розповідає колишній депутат.

Також Ржавський наголосив, що вважає дії слідчих у цій справі недостатніми та недбалими. Родина вбитого проводить власне розслідування.

"Перша експертиза має бути – дослідження ґаджетів та електронних пристроїв. Але поліція досі не перевіряла його особисті ресурси та сторінки. Слідство йде за незрозумілим для мене планом", - додав нардеп.

Прощання з Дмитром Ржавським відбудеться 7 липня у Бучі, що на Київщині. У Дмитра Ржавського залишилося 4 сини та 2 дочки.

Бізнесмена 40-річного Дмитра Ржавського знайшли мертвим на підлозі свого виробничого складу на вул. Бориспільській у Києві. У нього були перерізані вени та горло. Поруч валявся канцелярський ніж. Поліція почала розслідування вбивства, але не виключає, що це могло бути і самогубство.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....