"Все змінилося в той момент, коли Росія захопила Крим", - російська журналістка

Це був "особистий кордон, коли ступінь насильства перевищила допустимі межі", - вважає Ліда Моніава.

Ліда Моніава. Фото: kommersant.ru

Російська журналістка, заступник директора дитячого хоспісу "Будинок з маяком" Ліда Моніава заявила, що РФ перейшла рубіж, захвативши український Крим, зазначають Патріоти України.

Такий пост вона залишила в своєму Facebook, відзначивши, що повністю втратила почуття свободи в рідній країні.

"Я навіть не помітила, як все змінилося. Зараз я вже майже не стежу за новинами. Вчора вони заборонили телеграм, завтра обговорюють заборону Фейсбук і зарубіжних ліків. А я взагалі нічого в зв'язку з цим не думаю і не відчуваю. Ну так, це вбивчо позначиться на пацієнтах хоспісу. Але у мене немає ніяких сил про це думати, відстоювати права. Намагаюся зрозуміти, коли для мене все змінилося? Напевно в той момент, коли Росія захопила Крим", - сказала вона.

За словами Моніави, це був "особистий кордон, коли ступінь насильства перевищила допустимі межі".

"Так непомітно в цій країні втрачаючи свободу, втрачаєш себе", - підсумувала вона.

При цьому російські користувачі підтримали Моніаву в коментарях і подякували за те, що вона сказала правду.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...