"Вышли на охоту": Банда злодіїв-квартирників у Києві потрапила на камери (відео)

Зловмисники проходяться по всіх поверхах, досліджуючи замки і смикаючи дверні ручки квартир.

Ілюстрація. Фото: PRESS-Центр

У Дарницькому районі Києва орудує банда злодіїв-квартирників, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

У той час, як один із зловмисників проходиться по всіх поверхах, досліджує замки і смикає дверні ручки, другий притримує для нього ліфт. Відповідне відео опублікували в пабліку "Київ Оперативний" в Facebook.

"Будьте обережні. З 04:00 по 4:30 ранку ці квартирники обійшли всі квартири в нашому будинку (Дарницький район). Перевіряли замки, дивилися у кого двері відкриті", - попередили в групі.

В Києві з початком сезону відпусток традиційно збільшується кількість квартирних крадіжок. Для того, щоб убезпечити своє житло, дотримуйтеся декількох простих правил.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: