Встановлюємо рекорди: Всі квитки на фінал Євробачення в Києві продали за 15 хвилин

А тепер, треба очікувати, будуть перепродувати у три дорога?

Всі квитки на фінал пісенного конкурсу Євробачення, який відбудеться в Києві 13 травня, розкупили протягом перших 15 хв. після старту продажу. Про це повідомили представники офіційного сервісу з продажу квитків concert.ua, пише видання "Подробиці", інформують Патріоти України.

"Всі квитки на великий фінал Євробачення продали, залишилися тільки квитки для людей з особливими обмеженнями, які вже заброньовані", - сказали в агентстві з продажу квитків.

На момент написання замітки система concert.ua показувала наявність тільки одного доступного для покупки квитка на великий фінал Євробачення, але при спробі додати його в замовлення система повідомляла про помилку. Розпроданими виявилися квитки і на денний фінал конкурсу. Доступними залишалися тільки п'ять квитків в VIP-зону. При цьому потрапити на другий півфінал Євробачення все ще можна, але в продажу залишилися тільки квитки в секторах, фан-зона викуплена повністю.

Варто відзначити, що, незважаючи на численні скарги користувачів про збої роботи сайту, в concert.ua запевнили, що сервер працює нормально без будь-яких збоїв. "Наш сайт працює в штатному режимі, і ніяких проблем або збоїв в системі у нас немає", - додали менеджери concert.ua.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...