"Встречаем с распростертыми объятиями": "Гоблін" Аксьонов назвав українців "братами" і закликав їхати в Крим

Окупанти знову пропонують туристам-українцям «братні обійми» на півострові.

Аксьонов запрошує в Крим. Фото:styler.rbc.ua

«Глава» окупованого півострова Сергій Аксьонов, в ефірі телеканалу НТВ закликав українців приїжджати в Крим, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК-Україна.

На думку чиновника, в Крим кожного року з України прибуває 500 тис. туристів. «У нас немає ніякого упередженого ставлення. Наші друзі, брати, будь-ласка. Ради Бога. Всі, хто з мирними намірами приїхав, приїхав відпочивати, робити тут свій бізнес, будемо раді, зустрічаємо їх з розкритими обіймами. Так що все добре», - сказав Аксьонов.

Він вважає, що в Україні зараз найкраще працює сарафанне радіо, оскільки засоби масової інформації переслідуються. Серед найкращих джерел інформації про сучасний стан півострова називає Інтернет та безпосередній приїзд в Крим. «Всі позитивні зміни на півострові, які помічають українці, - це досягнення останніх чотирьох років», - сказав Аксьонов.

Залишається тільки сподіватися, що ті українці, які наважаться приїхати в Крим не залишаться назавжди в «міцних обіймах брата».

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...