"Ви будете здивовані": Джамала поділилася зворушливими світлинами

Відома українська співачка поділилася щасливими моментами свого особистого життя.

Джамала на "Голос країни". Фото: Instagram

Зворушливі фото з’явилися на сторінці відомої співачки Джамали в "Інстаграмі", передають Патріоти України.

Джамала очікує на народження дитини, але продовжує працювати. Так, вона є суддею 8 сезону проекту "Голос країни". "Я можу порівнювати на 100% "Голос країни" тільки з минулим, 7 сезоном. Знаєте, а 8 сезон дуже цікавий, шалений, справді! Стільки справжньої музики, голосів, неймовірних поєднань! Wow! До зустрічі! Вже заздрю вам, бо ви будете здивовані", – написала співачка в соцмережі.

Про щастя жінки свідчать світлини з вокального шоу. Співачка позувала на фоні фіолетових ламп, що стильно освічують коридор павільйону для зйомок. Сукня мило підкреслила стан зірки.

З іншого фото, опублікованому в сомережі, щасливо посміхаються майбутні батьки: Джамала та її чоловік економіст Бекір Сулейманов.

Джамала та Бекір Сулейманов. Фото: Instagram

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...