"Ви чули, що він несе? Всі бояться несистемності": Російський опозиціонер пояснив, чому американці не підтримують Трампа

Для самого Трампа несподіванкою став його вихід у фінал. Це виглядало як бізнес-проект, впевнений Ілля Пономарьов:

Клінтон і Трамп. Фото:politkuhnya.infoКандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп має перевагу над своєю суперницею від демократів Хілларі Клінтон, однак американці не підтримують його через скандальних заяв. Про це в інтерв'ю Апострофу заявив колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, передають Патріоти України.

"Закономірність головна - в американських виборах завжди виграє харизматик, свій хлопець. Тут вибір якраз абсолютно простий: у Трампа нескінченна перевага над Клінтон в цьому питанні. Хілларі, в загальному слабка як публічний політик, і вона - абсолютно не "народний кандидат" . Вона - абсолютне втілення "кандидата від істеблішменту".

І, взагалі кажучи, якби Трамп не був би настільки жахливий, то я навіть міг би сказати, що у Клінтон немає ніяких шансів перемогти кого б то не було з республіканців ", - вважає він.

"Дивились "Картковий будиночок"? Ось вона - це Френк Андервуд в спідниці, який приходить до влади інтригами, а не харизмою. Хоча колосальний політичний досвід, причому досвід і внутрішньої, і міжнародної політики, у Клінтон, безумовно, є", - додав екс-депутат Держдуми.

Пономарьов також пояснив, чому американці не підтримують Трампа.

"Ви чули, що він несе? Думаю, для самого Трампа несподіванкою став його вихід у фінал. Це виглядало як бізнес-проект: Взяти грошей або з республіканців, щоб вчасно знятися, або з демократів, щоб залишитися в гонці, можливо, навіть як третій кандидат. Але затягнуло, і зістрибнути не вийшло. Тепер йому треба перемагати, інакше всі зроблені інвестиції - а Трамп почав "на свої" - згорять", - висловив він свою думку.

"Команда Хілларі спочатку йому допомагала, вважаючи, що він не обирається. Був би у демократів популярний кандидат, це так би і було. Але зараз ексцентричність дає, навпаки, перевагу Трампу. Навколо Клінтон, звичайно, об'єднаний весь істеблішмент, і навіть багато республіканських начальників, як мінімум, не допомагають Трампу, а часом і допомагають Хілларі.

Несистемного Трампа всі бояться. Але саме в цьому і полягає запит американського суспільства, який видно неозброєним оком: прибрати всіх цих начальників від влади, зламати систему", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...