Вибух банкомату у Сумах: Опубліковано відео

З банкомату зникли 2 касети, в яких очевидно були гроші.

У Сумах рано вранці 4 січня вибухнув банкомат на вулиці Харківській. Про це повідомляє ua.sumy.

Повідомляється, що невідомі підірвали банкомат "Райффайзен банк Аваль" з метою пограбування."Працівники поліції, прибувши на місце події, з'ясували, що банкомат сильно пошкоджений, а також те, що з банкомату зникли 2 касети, в яких очевидно були гроші. Крім того. Купюри розкидані поруч з автоматом. Поліція відкрила кримінальне провадження, попередньо за частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України - крадіжка ", - повідомив інспектор відділу комунікацій міськвідділу поліції Володимир Кузьменко.


Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...