Видавав себе за священика: У Києві затримано горе-шахрая (фото)

Це вже третій випадок, коли зловмисники перевдягалися служителями Церкви та просили гроші на вулиці.

У Києві за підозрою у крадіжці затримано чоловіка, який представлявся священнослужителем. Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

"У Голосіївському районі втретє за місяць священика ловлять на крадіжці", - написали учасники соцгрупи. Чи є затриманий насправді священнослужителем або видає себе за такого, на даний момент не відомо. Користувачі опублікували у соцмережі фото горе-"батюшки". Чоловік на знімку дуже схожий на шахрая, який тиждень тому в рясі і з іконою просив милостиню "на похорон" на вулиці Щербаківського.

На жаль, шахрайство поширюється в Україні останні три роки все більше. На провокацію проти Церкви не схоже - дуже "дешево". Чоловік зовсім не схожий на справжнього священика. Можна лише порадити людям не давати гроші на вулиці нікому.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спасибі лікарю за серце не байдуже

вівторок, 14 травень 2024, 10:03

Ювілей хірурга. Живе на білому світі добра і світла людина — Валентин Григорович Білоокий. Знаю його уже понад тридцять три роки. І все він переді мною зображується в одній іпостасі — мудрий пан доктор, беззмінний заступник головного лікаря раніше Андр...

Операція росіян на Харківському напрямку почала "тормозити" - темпи падають, втрати зростають, - Костянтин Машовець

вівторок, 14 травень 2024, 9:32

Очевидно, операція росіян на Харьківському операційному напрямку почала "витормажуватись" - темпи падають, втрати, навпаки, зростають (просування противника за 13.05., на відміну від попередніх діб, явно відчутно менше). . Ну, воно й не дивно - якщо З...