Видобування та реалізацію бурштину на Житоморщині кришують кримінальні авторитети

Співробітники СБУ спільно з поліцією перекрили великий канал незаконного видобування бурштину.

Правоохоронці перекрили незаконий канал видобування бурштину. Фото kub.pb.ua

Як повідомили правоохоронці, місцеві кримінальні "авторитети" через розгалужену мережу скуповували бурштин-сирець великої фракції, незаконно видобутий у північних районах області, повідомляють Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Надалі "сонячний камінь" зловмисники реалізовували своїм спільникам – громадянам однієї з країн Азії, які через своїх посередників переправляли його до країн Далекого Сходу.

Правоохоронці затримали шістьох місцевих кримінальників та чотирьох іноземців в одному з ресторанів Коростеня. У затриманих вилучено травматичну зброю, готівку та більше п’яти кілограмів відбірного бурштину різних фракцій орієнтовною вартістю майже мільйон гривень.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щоб виправдати вбивства українських дітей у Маріуполі, на російському ТБ видали нову нісенітницю, - Казанський

понеділок, 29 квітень 2024, 23:10

"На російському ТБ видали нову нісенітницю про 10-річних дітей, які ходили окупованим Маріуполем і вбивали ножами російських військових, встромляючи ножі "рівно в печінку під бронежилети", - пише український журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм...

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...