Виявляється, що нардеп Гончаренко теж без позичених грошей не виживає (відео)

Ось тільки чим віддавати такі суми збирається?


Нардеп Олексій Гончаренко зізнався, що в 2010 році позичив у свого родича 700 тис. доларів. Про це він повідомив в інтерв'ю журналісту Роману Скрипіну, інформують Патріоти України.
«Ми з дружиною хотіли купити будинок і ми ці гроші позичили ... позичили 700 тис. доларів у тестя, який працював у радянському« Газпромі », працював водієм. Коли відбувалася корпоратизація «Газпрому», він отримав свою частку акцій », - пояснив він.
Нагадаємо, в 2010 році Гончаренко вказав, що отримав близько одного мільйона доларів.



Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...