Викорінення промосковської сволоти триває: Патріоти Дніпра жорстко зупинили "шабаш гундяєвських сепаратисток" (фото, відео)

Скажемо Путіну своє щире та наполегливе: "Ганьба!", заявляв активіст з трибуни. Сепаратистки одна за одну навіть не вступилися.

Ця тварюка навіть руку на серце під час виконання Гімну не поклала. Це ж наскільки треба Україну ненавидіти!

Сьогодні в Будинку спілок у Дніпрі була призначена зустріч представниць дніпровської організації «Союз православних жінок» під керівництвом Ольги Коваленко, яка вирішила провести якийсь форум, на якому повинні були бути озвучені, скажімо так, "побажання московського покровителя українських представниць слабкої статі Кирила Гундяєва".

Форум розігнали. Зазначу, що впадає в очі висока культурність патріотів - молодці, не опустилися до рівня цих сепарів у спідницях. Наводжу текст:

"Активісти ГО «Майдан Січеслав-Дніпро» самі люди православні, віруючі і, ясна річ, нічого проти християнства не мають. Однак вже дуже підозріла особистість мадам Коваленко, яка не раз брала участь в заходах Сергія Шапрана, якому дуже близькі сепаратистські ідеї - чого тільки варта «економічна автономія Дніпра».

Зрозуміло, наші соратники прибули в Будинок спілок на розвідку, тим паче, що відома язичниця Вікторія Шилова в соцмережах заздалегідь провокувала «криками», мовляв, не бийте православних жінок. Яке ж було наше здивування, коли виявилося, що активістів з Дніпра, а також їхніх побратимів з павлоградської організації «характерників» прийшло набагато більше, ніж самих учасників форуму.

Ну і добре. Заважати особливо нам і не хотілося. Віталій Роменський культурно запропонував присутнім розпочати зустріч з виконання Гімну України. Усі дами-учасниці форуму, в тому числі і Коваленко, прости Господи, співати не стали.

Здавалося б - Бог з ними. Не битися ж з-за цього, хоча, як відомо, ГО «Майдан Січеслав-Дніпро» завжди славилася тим, що розганяла сепаратистські збіговиська і поборників "русского мира" в Дніпрі і його околицях. Кулаки засвербіли після того, як на пропозицію голови нашої організації Віктора Романенко проголосувати за те, що Росія - країна-агресор, частина залу і сама «мисс русского мира» Коваленко піднімати руки не стали.

Але і в цей раз патріоти себе стримували. Однак під крики «Чемодан, вокзал, Росія!» Форум все-таки наказав довго жити. Чи обіцяв їм тато Кирило життя вічне, не знаємо, але те, що саме його пропозиції збиралися озвучити і прийняти потім резолюцію - факт.

Причому цікаво, що патріарх Гундяєв пропонував закінчити миром війну на Донбасі і розглянути всі за і проти з приводу волонтерської діяльності. О як загнув цей московський поп! Втім, Бог йому суддя. Головне, що черговий сепаратистський шабаш не відбувся.

- Не лізьте в Дніпро зі своїми ідеями російського світу! - закликав жінок Віктор Романенко. - Місто у нас українське, і живуть тут патріоти. Ми це не раз доводили, і довели вам зараз.

Що стосується нагород Ольги Коваленко від Кирила Гундяєва і її тісної співпраці з «Українським вибором» Віктора Медведчука, то це давно ні для кого не секрет. Та й ми - не проти: народ повинен знати, хто кого годує", - пише прес-служба ГО «Майдан Січеслав-Дніпро».

Опублікував: Церковний Цинік

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: