Викриття аферистки в центрі Києва викликало гнів у мережі (фото, відео)

У мережі обговорюють літню жінку, яка вдень ​​просить милостиню на вулиці Інститутській в центрі Києва, а ввечері їде додому на таксі.

Відео з аферисткою опублікував на каналі в YouTube Євген Баранніков, передають Патріоти України.

Жінка зі "зламаною" ногою щодня просить милостиню на їжу на вулиці Інститутській, неполік від метро "Хрещатик". Однак увечері "бездомна", забувши про "перелом", забирає сумки і на таксі відправляється додому.

За даними автора відео, за поїздку вона заплатила 130 грн.

Зазначимо, у мережі розгорілася палка дискусія. Зокрема, користувачі пишуть, що не потрібно нікому жертвувати. Інші ж закликають допомагати тим, хто просить тільки продуктами харчування.

"Я у Києві з 2009 року, то вона вже тоді там милостиню просила! Через таких, як ця жінка, пропадає бажання допомогти тим іншим, які просять про допомогу, а хоча вона може дійсно їм потрібна", - написав один із користувачів.

"Хочете допомогти і не потрапити на афериста, запропонуйте купити хліб, кефір, молоко тощо. Злодію це нецікаво", - вважає Костянтин Русинів.

"Нікому не подавати. Це бізнес, тим більше, в центрі міста. Так просто ніхто не дозволить старенькій жебракувати", - додала Олена Максимчук.

"Потрібно було поламати ногу, щоб більше не просила. Реально не знаєш кому давати, все-таки є нужденні", - впевнений Дмитро Кравцов.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...