Вилучають весь тираж: Видавництво "Ранок" надрукувало підручник з "російським" Кримом (фото)

Українське видавництво повідомило про намір зняти з продажу книгу "Рослинний світ", в якій Крим раптово виявився частиною країни-агресора.

Користувач Facebook Антон Сененко прокоментував дивне "географічне відкриття" Олександра Сапронова в книзі видавництва "Ранок", передають Патріоти України.

Сапронов в книзі "Рослинний світ" виявив, що український Крим раптово поміняв "громадянство", ставши частиною країни-окупанта. Творці допомоги зафарбували півострів на карті зеленим кольором, як Російську Федерацію, в той час, як Україна була позначена рожевим.


Користувачі соцмереж обурило таке географічне неподобство, і вони звернулися з питанням, чому Крим був позначений не тим же відтінком, що і українська держава, до видавництва. Сененко повідомив, що "Ранок" розраховував на те, що і так "всім все зрозуміло" в питанні Криму. Однак представники видавництва все ж пообіцяли зняти з продажу навчальну літературу, де Росія увірвала шматок чужої землі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...