Винуваті всі навколо: "Спецпрокурор Мюллер - великий друг екс-глави ФБР Комі, можливо, він має піти", - Трамп

Дональд Трамп заявив, що спецпрокурор з розслідування ймовірного втручання Росії у вибори в США в 2016 році Роберт Мюллер, можливо, упереджений, оскільки залучає до справи слідчих-демократів, а також давно знайомий з екс-главою ФБР Джеймсом Комі.

Відповідаючи на питання Fox News, чи слід Мюллеру "відмовитися від розслідування", Трамп три рази сказав: "Подивимося". За словами Трампа, Мюллер упереджено ставиться до розслідування, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Президент США заявив про давню дружбу Мюллера з звільненим головою ФБР Джеймсом Комі. За словами Трампа, "набридливим" й "смішним" є те, що Мюллер наймає слідчих, пов'язаних з Демократичною партією США.

Трамп підкреслив, що "люди, які були найняті, - це все прихильники Хілларі Клінтон, й це смішно, якщо ви хочете дізнатися правду з цієї точки зору". Президент США також акцентував, що на його думку, Мюллер є "чесною людиною", та йому потрібно дати більше часу для продовження розслідування, перш ніж перейти до висновків.

Трамп звільнив Комі з посади директора ФБР 9 травня. Президент США звинуватив екс-директора ФБР у витоку інформації та заявив про готовність під присягою розповісти про свої бесіди з ним.

Виступаючи 8 червня в Конгресі США, Комі заявив, що записував розмови з Трампом для свого захисту, захисту інституту ФБР та його здатності проводити розслідування. Він зазначив, що на наступний день після звільнення він попросив свого близького друга поділитися змістом записів, зроблених за підсумками однієї із зустрічей з Трампом.

13 червня друг голови Білого дому, гендиректор Newsmax Media Кріс Рудди заявив, що Трамп розмірковує над можливим звільненням спецпрокурора Мюллера. Колишньому директору Федерального бюро розслідувань Мюллеру було доручено розслідувати можливі зв'язки між російським урядом та штабом нинішнього президента США 17 травня.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...