Вирок поки не остаточний: Відомого українського спортсмена звинуватили в застосуванні допінгу

Тренер легкоатлета Руслана Дмитренка збирає необхідну інформацію для спростування підозри.

Легкоатлет Руслан Дмитренко. Фото: KP.UA

Титулований український спортсмен Руслан Дмитренко підозрюється в застосуванні допінгу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Таку заяву зробив тренер відомого легкоатлета Денис Тобіас. За його словами, Всесвітнє антидопінгове агентство вручило його підопічному підозру у вживанні заборонених препаратів.

"Для нас з тренером це повідомлення стало справжнім шоком. Дуже боляче отримувати подібні листи, коли ти протягом багатьох років чесно готуєшся до всіх змагань, віддаєш левову частку свого життя тренувань і спорту", - сказано в повідомленні.

Він додав, що через підозру легкоатлет не візьме участь у світовій першості в китайському Тайцане, яка пройде 5-6 травня. Тренер підкреслив, що вирок не остаточний. "Поки у нас не буде повної інформації, складно робити хоч якісь висновки чи припущення. Найближчі дні, тижні, а можливо, й місяці будуть для нас дуже непростими. Ми повинні зібрати максимум інформації, щоб зрозуміти де, коли і при яких обставинах система нашої підготовки могла дати збій", - додав Тобіас.

Руслан Дмитренко - єдиний в історії України тріумфатор Кубка світу зі спортивної ходьби в особистому заліку. У сезоні 2014 року він був визнаний кращим ходоком світу.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...