Вишинського на Сущенка: Речник МВС висунув ідею справедливого обміну

Артем Шевченко вважає, що буде цілком справедливо повернути журналіста Романа Сущенка додому, обмінявши його на керівника порталу «РИА Новости-Украина».

В'язень Кремля Р.Сущенко. Фото: Укрінформ

Директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко вважає, що буде справедливим обміняти керівника порталу «РИА Новости-Украина» Кирила Вишинського на незаконно затриманого у Москві журналіста Романа Сущенка. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

«Нині Департамент кіберполіції Національної поліції України виявив, розслідує і невдвовзі оприлюднить результати роботи з викриття системи масштабних інформаційних диверсій у соцмережах, керованих з країни-агресора РФ. Мета – широке поширення у соцмережах саме такого бруду, виробництво якого поставив на потік Вишинський. До речі, тяжкість статті, за якою йому вручено підозру, не передбачає нічого, крім утримання під вартою. Відтак пропоную його на Романа Сущенка обміняти – це буде справедливо», – вважає Шевченко.

Затриманий К.Вишинський. Фото: Дзеркало тижня

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...