"Вже і не приховують, покидьки, що заварили цю кашу", - Геращенко про слова Пєскова про Авдіївку

Ірина Геращенко гостро прокоментувала заяву щодо Авдіївки прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна Дмитра Пєскова.

Геращенко прокомментировала слова Пескова относительно Авдеевки / Фото УНИАН

Первый заместитель председателя Верховной Рады, представитель Украины в гуманитарной подгруппе Ирина Геращенко прокомментировала заявление относительно Авдеевки пресс-секретаря президента России Владимира Путина Дмитрия Пескова.

"Уже и не скрывают, подонки, что заварили эту кашу, убили десятки военных и гражданского населения в Авдеевке, чтобы побудить США и мир к "диалогу". Военные преступники, убийцы", - написала она на странице в Facebook

Как сообщал УНИАН, в Кремле заявили, что эскалация конфликта на Донбассе – это повод для "возобновления диалога и сотрудничества" между РФ и США, в частности, с целью "решения украинского узла".

Оккупанты с 29 января обстреливают украинские позиции у Авдеевки, а также жилые кварталы. 30 января город из-за обстрелов остался без водо-, электро - и теплоснабжения. Сегодня, 1 февраля, в Киеве на Майдане Независимости попрощались с 4 погибшими под Авдеевкой бойцами.
Джерело: УНІАН


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про фортифікації

вівторок, 14 травень 2024, 1:45

Коли Збройні Сили у вересні 2022 року прорвали лінії російських загарбників на Харківщині і блискавичним ударом звільнили область, було чимало жартів з російських обіцянок повернутись. . Хоча росіяни нікуди не ділись. Закопались, накопичились і знов л...

"Манна небесна" щедро сиплеться на "кварталівців" за новою схемою: Компанія режисера "Слуги Народу" отримала з бюджету менше ніж за рік вже 750 млн грн (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:40

Новоспечений мультимільйонер не зміг пояснити суті свого раптового і щасливого бізнесу. В кіно він розуміється набагато краще ніж в отій бісовій інженерії, котра несе золоті яйця зеленого кольору. Нащо з Мінкультури під час війни тягнути десятки мільй...