"И вроде не новость. Но каждый раз удивляемся: ФК"Шахтер" отказался поддержать воинов АТО" - блогер

Футболісти клубу знову хочуть на двох стільцях всидіти, і в чемпіонаті України грати, і своїх ватних уболівальників не образити. План їх зрозумілий - велика частина вболівальників "Шахтаря" не вважає воїнів АТО героями.

Футболісти ФК"Шахтар" не захотіли підтримати воїнів АТО. Ілюстрація:shahta.org

"Футбольный клуб Шахтер отказался поддержать воинов АТО. И вроде не новость. Но каждый раз удивляемся. В 2014 году удивлялись, когда Ахметов пытался усидеть на двух стульях." Про це пише у своєму Facebook Sergey Fursa, передають Патріоти України, продовжуючи:

Не злить московских партнеров, своих кредиторов из российских банков. Гудел. Чем это закончилось мы знаем. И Шахтер больше не играет на Донбасс арене. И этот же Шахтер не желает сейчас поддерживать воинов АТО.

Опять хотят на двух стульях усидеть, и в чемпионате Украины играть и своих ватных болельщиков не обидеть. План их ясен, большая часть болельщиков Шахтера ведь не считает воинов АТО героями.

Или по крайней мере менеджмент клуба в этом уверен. Обидно только, что Роттердам плюс оплачивают болельщики других клубов, которые считают украинских солдат героями, но за чьи деньги получают зарплату и тот самый менеджмент и их ручные бразильцы.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...