"Их нравы": 17-річна росіянка розпорола собі живіт, щоб не народжувати дитину

Сама ж дівчина заявила про нещасний випадок.

Ілюстрація. Фото: transkarpatia.net17-річна дівчина вирішила позбутися небажаної дитини і встромила собі ніж у живіт, повідомляють Патріоти України.

Як стало відомо, старшокласниця однією з омських шкіл, що знаходиться "в положенні", знайшла вихід з ситуації, що склалася, вирішивши позбутися небажаної дитини жахливим способом. За отриманою інформацією, дівчина, яка проживає в одному із селищ неподалік Омська, була госпіталізована в екстреному порядку в лікарню з проникаючим колото-ріжучим пораненням черевної порожнини з пошкодженням внутрішніх органів.

За словами медиків, які надавали допомогу постраждалій від власних дій, термін вагітності школярки був близько 25-ти тижнів. Крім того, лікарі розповіли журналістам про те, що дівчина заявила про нещасний випадок, в результаті якого, перебуваючи у себе вдома, випадково спіткнулася об нерівності підлоги і впала на ніж. Однак, за словами фахівців, характер пошкоджень вказує якраз на те, що рану 17-річна школярка завдала собі сама в спробі позбутися небажаної вагітності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...