"Им просто придется бежать": Терорист Гіркін пояснив, чому Кремлю не потрібний "Мінськ-3"

Бойовики впевнені, що у разі повної реалізації домовленостей вони самі можуть потрапити "на підвал".

Російські бойовики. Фото: 112.ua.

На майбутньому республік під назвою "ЛНР / ДНР" сьогодні вже можна поставити хрест, а самі "позитивні моменти" були тоді, коли люди з Донецька і Луганська масово пішли голосувати в травні 2014 р. за Росію і готові були руками зупиняти танки, показуючи, таким чином, свою ідейність і відданість "російській весні". У своєму недавньому інтерв'ю терорист Ігор Гіркін розповів, що на Донбасі зараз відбувається процес стагнації, у людей спостерігається чітка демотивація, передають Патріоти України.

"В Луганске и Донецке упаднические настроения, граждане в открытую называют Россию предателем, на Путина еще громко бочку не катят, но уже все близко к тому. Донбасс, по сути, можно смело назвать симулятором республик и присвоить ему имя Владислава Суркова, специалиста по таким республикам, который после Южной Осетии хорошо набил руку на Донбассе, а теперь дает указания, кто и на каких должностях должен быть", - заявив Гіркін.

Він пояснив, чому терористи так бояться реалізації Мінських угод. За його словами, тоді всім сепаратистам, які кричали "Росія спаси", доведеться тікати і ховатися все життя. "А в худшем случае – это подвал, куда попадут все те, кто так верил России" – резюмував бойовик, який і сам колись втік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...