"Интернациональный симбиоз: Украинские и румынские специалисты добыли 276 млн м³ газа" - Злий одесит

Блогер наголосив, що новини про співпрацю російських нафто- і газовидобувних компаній зі світовими гігантами можна побачити лише в науковій фантастиці.

 Ілюстрація:zloy-odessit.livejournal

"Вчера, на официальном сайте компании “Укргазвидобування” была опубликована первая информация о добычи природного газа в сотрудничестве с румынской компанией Tacrom, отвечающей за операции с гидравлическим разрывом пласта (ГРП)." Про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, передають Патріоти України, продовжуючи:

Так, с 50 ГРП на 29 скважинах, было добыто 276 млн м³ газа. Всего же, при помощи технологии ГРП румынской компании, в ближайшие пять лет планируется добыть не менее 1,5 млрд м³ природного газа.

На фоне вот такого интернационального симбиоза хочу обратить ещё на один момент особое внимание. Дело в том, что за контракт на данные работы боролось четыре компании, а именно: ВО “Белорусьнефть”, знакомая нам "Tacrom", а так же "Weatherford" и "Halliburton".

Наилучшее предложение в позиции цена-качество сделала именно Tacrom, но присутствие таких мастодонтов рынка как "Weatherford" и особенно "Halliburton", удивило и порадовало.

Кстати, новости о сотрудничестве российских газо- и нефтедобывающих компаний с такими гигантами как "Halliburton" уже можно будет только увидеть в научной фантастике. С чем их и поздравляю!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...