"З моєю теорією, яка поки не доведена, є підстави очікувати, що до Дня Незалежності можуть оголосити про надання Україні оборонної зброї" - Мирослава Гонгадзе

Журналістка додала, що рішення про надання зброї залежить від багатьох складових, але в разі успіху президента України Петра Порошенка та посла України у США можна буде привітати.

Мирослава Гонгадзе. Фото:UAinfo

Після зустрічі з помічником президента РФ Владиславом Сурковим у Мінську спецпредставник Державного департаменту США Курт Волкер у Києві може повідомити про надання Україні оборонної зброї. Таку думку висловила шеф-редактор української служби "Голосу Америки" Мирослава Гонгадзе у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Тут у мене така невелика теорія, поки не доведена, але, як на мене, вірогідна. У понеділок зі США до України буде відправлена перша партія з антрацитним вугіллям із Пенсільванії. У цей же час до Мінська вилітає Волкер на зустріч із Сурковим. Після зустрічі він відправиться до Києва, де 23 серпня разом з міністром оборони США Джеймсом Меттісом вестиме переговори з українським керівництвом. З моєю теорією, є підстави очікувати, що до Дня Незалежності можуть оголосити про надання Україні оборонної зброї", – розповіла вона.

Гонгадзе додала, що рішення про надання зброї залежить від багатьох складових, але в разі успіху президента України Петра Порошенка та посла України у США можна буде привітати.

"Таким би мало бути завершення багатоходової комбінації – вугілля в пакеті зі зброєю. Повторюю: це лише теорія, у ній багато складових, які можуть вплинути на остаточний результат, але якщо теорія буде доведена, то президенту України і послу України у США можна буде міцно потиснути руки", – підсумувала журналістка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....